O nama

Više od 20 godina vraćamo dobro raspoloženje i osmijeh na vaša lica. Trudimo se svakim danom da osim što poboljšavamo vaš izgled želimo da imate veće samopouzdanje i samopoštovanje. Pomažemo vam u održavanju fizičkog i mentalnog blagostanja, pružajući usluge za njegu lica i tijela.
Mi Vas čekamo jer smo tu zbog vas i onih malih stvari…
naša misija i filozofija

U našem salonu briga o zdravlju i tijelu je na prvom mjestu.

Naši zadovoljni klijenti koji nam se uvijek vraćaju svjedoče o tome.
Upravo iz tog razloga pozivamo i vas jer nam je vaše zadovoljstvo najbitnije.
Prošećite našom stranicom, pregledajte usluge koje vam nudimo, pronađite ponešto za sebe, a zatim se iz virtualnog svijeta uputite u naš zemaljski kutak! Uljepšajte se, opustite, promjenite svoj dan na bolje, a kad odete od nas ništa neće pokvariti dobro raspoloženje.

ljepota je simfonija boja, oblika i emocija

Biomarin osnivačica

Marinela Šćulac

Nakon završene srednje ekonomske škole iz ljubavi prema kozmetici i njezi lica i tijela upisuje program prekvalifikacije za zanimanje kozmetičar u školi Vladimira Preloga 1999. godine.

2001. godine maturira te 2002. godine otvara salon Bio Marin koji i dan danas uspješno posluje. Uz stalnu edukaciju i učenje o njezi lica i tijela u poslovanju stavlja naglasak na preventivu i njegu kože. Smatra da koliko ulažemo tokom života u brigu o našoj koži, toliko nam koža vraća u kasnijoj dobi. Nije poenta izgledati mlađe već izgledati i osjećat se dobro za godine koje imamo.